Confisquen medicaments, droga i joies en una farmàcia del Centre

Hi ha un detingut i s'investiga l'origen d'una gran quantitat de diners també intervinguda

Detinguda per estafar més de 10.000 euros amb una targeta sostreta
Cotxe de la Policia Nacional.

Medicaments, droga –concretament marihuana–, joies i diners, entre altres objectes. Aquest és el material intervingut per la Policia Nacional en una farmàcia del Centre d’Alcoi, on dijous passat es duia a terme un registre que va durar diverses hores. Un ampli desplegament policial que va mantindre en suspens a vianants i veïns de la zona de la Font Redona, enfront de la qual està situat l’establiment en qüestió.

Encara amb l’operació en marxa, se sap que ha sigut detingut el titular de la farmàcia, al qual se’l considera sospitós de comercialitzar medicaments de manera il·legal, entre altres delictes de l’àmbit de la salut pública. El registre policial, de fet, es va realitzar conjuntament amb Sanitat i també va intervindre una unitat canina especialitzada en la detecció de substàncies estupefaents.

A més de medicaments i cànnabis, a l’arrestat li va ser requisada una important quantitat de diners l’origen dels quals desconeix la policia, com també diferents objectes entre els quals es troben joies de dubtosa procedència.

La investigació, com déiem, segueix oberta de cara a esclarir els fets que han portat a la detenció del titular de la farmàcia, que ahir ja romania oberta al públic.

L’incident ha causat un enorme renou en el barri, especialment entre els clients habituals de la botica, que no donaven crèdit al succeït.

Send this to a friend