Constituïda la comissió de seguiment de l’Entitat de Modernització de Cotes Baixes

Nou pas de cara al fet que el polígon puga convertir-se en Àrea Industrial Avançada

Constituïda la comissió de seguiment
Reunió a l’Ajuntament, la setmana passada.

L’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes Baixes continua avançant en el procés perquè el polígon siga considerat Àrea Industrial Avançada. Aquest nou pas ha consistit en la constitució de la comissió de seguiment de l’EGM Polígon Cotes Baixes, un avanç que arriba després de l’aprovació per part del ple de la constitució d’aquesta EGM.

L’Ajuntament d’Alcoi va acollir la setmana passada la constitució d’aquesta comissió, la qual està formada per tres representants del consistori alcoià: l’alcalde, Toni Francés; el regidor d’Innovació, Indústria i Activitats, Societat Digital, Jordi Segura; i el cap del departament d’Enginyeria de l’Ajuntament; altres tres representants de l’EGM Cotes Baixes: el seu president, Ramón Juan, el secretari, David Jacarilla i el gerent, Rafael Francés i un professional independent de prestigi. La persona elegida ha sigut el president de FEDAC, Natxo Gómez.

Recordem que l’Entitat de Gestió i Modernització de Cotes Baixes va ser la primera de la província d’Alacant a registrar-se. Ser una àrea industrial avançada suposa la possibilitat d’accedir a ajudes públiques i bonificacions fiscals, millores en les infraestructures que poden arribar des de diferents administracions, o una major visibilitat d’aquestes zones per a atraure noves empreses.

Send this to a friend