Conveni per a dur a terme activitats de millora de les empreses tèxtils

L'IVACE i el Campus de la UPV han materialitzat aquest acord dotat amb 30.000 euros

La EPSA pone en marcha Caferencias
Plaça Ferrándiz i Carbonell

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i el Campus d’Alcoi de la UPV han signat un conveni, després d’autoritzar-lo el Consell, pel qual es fomentaran les activitats incloses en la Càtedra del Sector Tèxtil.

El propòsit d’aquest acord és la millora de la competitivitat i la modernització de les pimes del sector tèxtil mitjançant l’impuls i el suport a l’emprenedoria innovadora.

El conveni està dotat de 30.000 euros, la seua duració és anual i a través d’ell, l’Ivace finançarà activitats d’I+D independent, la inversió en equipament per a la realització d’aquestes activitats, el foment de la formació per a aconseguir personal qualificat en el sector i la difusió dels resultats de les investigacions entre les empreses del sector.

IV PREMIS EMPRENEDORS
D’altra banda, la Càtedra AITEX-UPV ha organitzat els IV Premis emprenedors en el Sector Tèxtil 2021, als quals es presenten projectes emprenedors o una idea de negoci innovadora relacionada amb el sector tèxtil, i que estiga en fase de desenvolupament.

Els treballs es poden presentar fins al divendres 29 d’octubre.

El primer premi, dotat amb 3.000 euros per part de la Càtedra, està destinat a materialitzar la idea de negoci, mentre que AITEX concedirà fins a 9.000 euros repartits en 12 quotes per a continuar donant suport a la iniciativa durant el primer any. A més, l’institut tèxtil subvencionarà un curs en línia de tecnologia tèxtil.

Send this to a friend