Conveni per a dur a terme activitats de millora de les empreses tèxtils

L'IVACE i el Campus de la UPV han materialitzat aquest acord dotat amb 30.000 euros

La EPSA pone en marcha Caferencias
Exteriors del Campus d’Alcoi de la UPV. ARXIU

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i el Campus d’Alcoi de la UPV han signat un conveni, després d’autoritzar-lo el Consell, pel qual es fomentaran les activitats incloses en la Càtedra del Sector Tèxtil.

El propòsit d’aquest acord és la millora de la competitivitat i la modernització de les pimes del sector tèxtil mitjançant l’impuls i el suport a l’emprenedoria innovadora.

El conveni està dotat de 30.000 euros, la seua duració és anual i a través d’ell, l’Ivace finançarà activitats d’I+D independent, la inversió en equipament per a la realització d’aquestes activitats, el foment de la formació per a aconseguir personal qualificat en el sector i la difusió dels resultats de les investigacions entre les empreses del sector.

IV PREMIS EMPRENEDORS
D’altra banda, la Càtedra AITEX-UPV ha organitzat els IV Premis emprenedors en el Sector Tèxtil 2021, als quals es presenten projectes emprenedors o una idea de negoci innovadora relacionada amb el sector tèxtil, i que estiga en fase de desenvolupament.

Els treballs es poden presentar fins al divendres 29 d’octubre.

El primer premi, dotat amb 3.000 euros per part de la Càtedra, està destinat a materialitzar la idea de negoci, mentre que AITEX concedirà fins a 9.000 euros repartits en 12 quotes per a continuar donant suport a la iniciativa durant el primer any. A més, l’institut tèxtil subvencionarà un curs en línia de tecnologia tèxtil.

Send this to a friend