Convocaran una reunió amb els crítics del manifest ‘Alcoi cultural’

Els representants s'han mostrat disposats

Convocarán una reunión con los críticos del manifiesto ‘Alcoi cultural’
El regidor de Cultura, Raül Llopis

Des del Consell de Cultura s’ha aprovat convocar una reunió amb els representants dels signants del manifest ‘Alcoiserà cultural o no serà’, al qual s’han adherit ja més de 300 persones i entitats, i pel qual es critica la política cultural actual i dels anteriors governs d’Alcoi.

Així, el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Raül Llopis, explica que “estem a l’espera que els signants d’aquest blog designen representants”. Afig que “no podem fer res per a canviar el treball dels meus predecessors, (…) però sí que puc dir que nosaltres hem treballat, treballem i treballarem per la cultura de la nostra ciutat”.

Llopis afirma que “estem en el millor moment per a poder estudiar propostes i generar plans, per a poder marcar un full de ruta consensuat per totes les parts i grups polítics”.

Per part seua, els promotors de l’esmentat manifest han mostrat la seua satisfacció per la repercussió que aquest ha tingut i pel qual es pretén “posar les bases a una política cultural que no acaba de trobar el camí clar pel qual avançar”.

Respecte a la reunió amb el Consell de Cultura, expliquen que “volem mostrar la nostra disposició al diàleg i al debat sempre, per descomptat, que comporte accions concretes que necessitem imperiosament en l’àmbit cultural a Alcoi”.

Assenyalen que independentment que aquesta reunió es produïsca, és necessari “trobar nous camins” en el que a la cultura es refereix.

Send this to a friend