Convocatòria de la Plataforma de Metges per la sanitat pública

La concentració està programada per a demà, a les 12 hores, en la plaça d'Espanya

Convocatòria de la Plataforma de Metges per la sanitat pública
Imatge de l’última protesta duta a terme a les portes de l’Hospital d’Alcoi. | ARXIU

Demà tindrà lloc la concentració convocada des de la Plataforma de Metges en defensa de la Sanitat Pública del departament d’Alcoi per la sanitat pública i per a reivindicar la situació de l’àrea del Salut i del propi hospital Verge dels Lliris. 

Serà a les 12 hores, en la plaça d’Espanya, i segons explica el portaveu de la Plataforma, Alfredo Rizo, l’Ajuntament d’Alcoi els ha concedit una plataforma i megafonia, ja que es llegirà una espècie de manifest, en una protesta en la qual seran presents els serveis de l’hospital que estan sent més reivindicatius en aquest procés.

Durant els últims mesos hi ha hagut diverses concentracions, a les portes de l’Hospital d’Alcoi, a les quals, a poc a poc s’han anat sumant associacions i entitats, a més de ciutadans a nivell particular. 

Per a la de demà, es va fer una crida global per a assistir a la concentració amb l’objectiu que siga multitudinària. En paraules de Rizo: “el treball de la Plataforma i la mobilització ciutadana s’ha vist, però s’ha de consolidar”.

Send this to a friend