Convocatòria rècord en els Premis Empresarials Aitex

Més de 70 empreses de tot el territori nacional s'han presentat en les tres modalitats de participació

Convocatòria rècord en els Premis Empresarials Aitex
Acte de lliurament de premis d’una edició anterior dels Premis Empresarials AITEX.

Un total de 76 empreses de tota Espanya s’han inscrit en els IV Premis Empresarials AITEX 2022, sent aquesta la xifra més alta de participació de les últimes edicions, i suposant un increment del 52% respecte a l’any anterior.

De la xifra total, 19 de les inscripcions són en la categoria de tèxtil, 22 en la de cosmètica i 35 en la d’emprenedoria.

De totes les candidatures, el 39% són procedents de la Comunitat Valenciana, i el 61% de fora, sent Catalunya i Madrid les comunitats autònomes amb més empreses participants.

Després del termini de presentació de candidatures, un jurat compost per representants del sector tèxtil, cosmètic, acadèmic, institucional i empresarial, les valorarà. Els criteris de valoració del jurat per a assignar la seua puntuació es basaran en la proposta de valor de cada proposta presentada, la seua innovació o impacte ambiental, els resultats obtinguts, la seua petjada socioeconòmica i la qualitat de la proposta presentada.

El lliurament de premis serà el 24 de novembre. Quant a aquest acte, serà a les 18 hores en l’IVAM CADA Alcoi, i es presentaran a cinc finalistes de cada modalitat de participació per a posteriorment anunciar al guanyador de cadascuna de les categories, així com el segon classificat. El guanyador de cada modalitat obtindrà una dotació econòmica de 20.000 euros, sent 10.000 euros la quantitat que obtindrà el segon classificat. Repartint un total de 90.000 euros en premis.

SEMINARI EN EL LLIURAMENT DE PREMIS
L’acte de lliurament dels Premis Empresarials AITEX 2022 comptarà també amb un seminari professional de primer nivell a càrrec de Laura Durán, Directora General de Desenvolupament de Negoci i Sostenibilitat i Membre del Comité de Direcció d’IKEA España.

Sota el nom ‘Expansió de negoci i desenvolupament sostenible’, Laura Durán compartirà el mètode de disseny de producte en IKEA, conegut com a “disseny democràtic”. A més, parlarà de l’estratègia de sostenibilitat d’IKEA “Persones i Planeta”, la qual explica com el desenvolupament de nou negoci en IKEA s’ha implantat a Espanya.

Send this to a friend