Cotes Baixes passa a ser Entitat de Gestió

Cotes Baixes serà el primer polígon de propietat públic-privada que es converteix en EGM a la Comunitat Valenciana

Cotes Baixes passa a ser Entitat de Gestió
La votació es va realitzar en l’Àgora aquesta setmana.

Per unanimitat i amb la presència de més del 51% dels propietaris de les naus del polígon, tal com marca la normativa, l’Associació d’empreses de Cotes Baixes passa a considerar-se Entitat de Gestió i modernització. La votació ha tingut a la Sala Àgora de la ciutat amb la presència de l’alcalde, Toni Francés, el president de FEDAC (Federació d’empresaris de L’Alcoià i El Comtat), Natxo Gómez, Ramón Juan Sanchis, president de Cotes Baixes, i Rafael Francés, nou gerent de l’entitat.

Els assistents –unes 50 persones presencials a les quals cal afegir altres tantes amb vot delegat– han aprovat els estatuts de l’EGM, el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi i el Pla inicial d’actuació de l’entitat de gestió i modernització de Cotes Baixes. Tres requisits que s’inclouen en la Llei d’Àrees Industrials de la Generalitat Valenciana.

Ramón Juan Sanchis, president de Cotes Baixes, ha agraït a l’empresariat assistent el seu suport a aquest projecte que “situa al polígon en la graella d’eixida per a optar a millores, especialment relacionades amb les infraestructures. Ja som EGM, i el següent pas és que ens reconeguen com a àrea Avançada per a així ser un polígon de 5 estreles”.

Aquest acord haurà de ser ratificat en el pròxim ple de l’Ajuntament, situació que no hauria de demorar-se i que, tot indica, tindrà resultat favorable ja que en sessions anteriors ja es va donar el vistiplau al conveni amb Cotes Baixes i la predisposició, en paraules de l’alcalde, Toni Francés, és total.

Cotes Baixes serà el primer polígon de propietat públic-privada que es converteix en EGM a la Comunitat Valenciana. Una tramitació que Ramón Juan Sanchís confia que es tanque totalment abans que acabe l’any.

Natxo Gómez, president de FEDAC, ha afirmat que aquest pas davant de Cotes Baixes és crucial per al desenvolupament i creixement de la Indústria a Alcoi. “Hem sigut pioners respecte a altres localitats, i això és tot un orgull. Però no ens pararem ací, perquè tenim el compromís de la Conselleria d’Economia que la declaració d’Àrea Avançada s’executarà, i que ens col·locarà en el mapa de polígons de l’Estat espanyol.”

La Junta directiva de l’EGM Cotes Baixes la integrarà: Ramón Juan Sanchis (president); Antonio Pascual (tresorer), David Jacarilla (secretari), José Vicente Sancho i Vicente Juan Verdú (vocals)

Send this to a friend