Cotes Baixes, seleccionat com a Centre d’Excel·lència d’FP

L'institut comptarà amb un finançament d'un milió d'euros

Seleccionat com a Centre d'Excel·lènci
La inversió s’emprarà en la transformació tecnològica digital i metodològica del centre.

L’IES Cotes Baixes és un dels 44 centres públics de 17 comunitats autònomes diferents seleccionats pel Ministeri d’Educació i Formació Professional per a formar part de la xarxa nacional de Centres d’Excel·lència de Formació Professional, dins dels candidats a la convocatòria d’ajudes posada en marxa el mes de juliol passat amb la creació d’aquesta xarxa. Aquesta selecció suposa un finançament d’un milió d’euros que s’emprarà en la transformació tecnològica digital i metodològica del centre i en projectes d’innovació i investigació aplicada en col·laboració amb altres centres.

Segons es detalla des de Cotes Baixes, els centres integrants de la xarxa estatal de centres d’excel·lència de Formació Professional actuaran com a catalitzadors d’ecosistemes innovadors i creadors d’entorns d’innovació, investigació i emprenedoria. A més, comptaran amb un procés de transformació digital i metodològica i mantindran una estreta col·laboració amb els agents dels diferents sectors (empreses, associacions empresarials, entitats sindicals, centres acadèmics i de formació, i entitats del tercer sector, entre altres), ajudant a multiplicar i difondre la innovació en tot el territori i a promoure la internacionalització.

El director de l’IES Cotes Baixes, Fernando Sansaloni, explica que “la inclusió en la xarxa nacional de Centres d’Excel·lència representa l’impuls definitiu per a consolidar el canvi que iniciem fa set anys per a dur a terme la transformació digital i metodològica del centre. També ens permetrà realitzar projectes d’innovació i investigació aplicada en col·laboració amb altres centres capdavanters. Per descomptat representa un reconeixement a tot l’esforç realitzat per tot el claustre i la confiança de l’alumnat i les seues famílies en el projecte”.

Send this to a friend