Creen un videojoc amb personatges d’Alcoi

Serà presentat en el festival Animalcoi, com una de les novetats

Creen un videojoc amb personatges d'Alcoi
Ahir es va presentar el festival Animalcoi davant els mitjans de comunicació.

Els motors d’Animalcoi ja comencen a estar calents, ja que aquest esperat festival d’animació se celebrarà entre els dies 17 i 19 de novembre en diferents llocs, com l’IVAM CADA, la Fundación Mutua Levante i els cinemes Axion, en el Centre Comercial Alzamora. Precisament en aquesta última ubicació serà la presentació oficial, aquest dijous 10 de novembre, a partir de les 19’30 hores.

Aquest acte comptarà amb una de les principals novetats d’aquest festival d’animació, ja que veurà la llum el videojoc ‘Viatge cap a ANIMALCOI’, que està basat en llocs emblemàtics d’Alcoi, i també en personatges de les festes de Moros i Cristians, els Reis Mags o propis del Modernisme, entre altres.

INTERACTUAR AMB AITANA
El citat videojoc podrà ser descarregat en la web del festival i en ell, els participants podran interactuar i superar reptes amb la mascota Aitana, que serà qui recórrega els citats llocs emblemàtics i es trobarà amb els personatges alcoians. Aquest joc ha sigut costejat per l’empresa TEIKA i la regidoria de Joventut d’Alcoi.

De la seua creació s’ha encarregat l’equip de Devilish Game, empresa situada a Villena, que a més compta amb professionals alcoians en la seua plantilla de treballadors.

El dia de la presentació, a més de conéixer aquest nou videojoc, els assistents podran gaudir de més videojocs amb consoles aportades per la Retroweekend en el Centre Comercial Alzamora.

PREMIS ANIMALCOI
També en la presentació oficial es donarà a conéixer la decisió del jurat sobre els Premis Animalcoi, els quals compten amb tres categories: premie Fundación Mutua Levante; Premi Animalcoi-Solitium; i finalment, Premi Escoles-CC Alzamora.

RESTA DE PROGRAMACIÓ
La programació del festival Animalcoi es durà a terme en diverses ubicacions, tal com s’ha indicat prèviament, i a més de la destaca novetat del videojoc, tornarà a comptar amb altres activitats que es realitzen habitualment i en diversos dies diferents als del propi festival, com per exemple, projeccions, estrenes, tallers, conferències, activitats per a xiquets i xiquetes, i el lliurament dels guardons.

Send this to a friend