Crida a la responsabilitat davant l’augment dels contagis

A Alcoi, aquest cap de setmana la Policia Local continuarà vigilant

Crida a la responsabilitat
Imatge d’arxiu d’una patrulla de la Policia Local pels carrers de la ciutat.

L’Ajuntament d’Alcoi, com altres de la comarca, fa una crida a la responsabilitat davant l’augment de casos de coronavirus que ve registrant-se en les últimes setmanes. Per aquest motiu, des del consistori s’insta a complir amb les mesures extraordinàries decretades per la Generalitat Valenciana per a frenar l’avanç d’aquesta nova ona de contagis.

A més, el TSJCV ha donat el vistiplau aquesta setmana a la petició del Consell perquè les reunions en domicilis i espais públics o privats, tant tancats com a l’aire lliure, no puguen ser de més de 10 persones, llevat que es tracte de convivents o fins a dos nuclis de convivència.

Recordar que la Policia Local d’Alcoi ja va intensificar el seu treball el passat cap de setmana, amb l’entrada en vigor del tancament de l’oci nocturn i per a evitar botellons. Finalment van ser un total de 52 les intervencions dutes a terme en el marc d’aquest dispositiu especial.

Des de l’Ajuntament anuncien que aquests dies la Policia Local continuarà vigilant perquè es complisca tota la normativa vigent, alhora que es recomana l’ús de la màscara com a complement a les mesures de distanciament físic i higiene que aconsellen per a evitar contagis.

Incidència
I és que la incidència del Covid a la comarca continua mantenint la tendència a l’alça de les últimes setmanes. L’última actualització de la Conselleria de Sanitat corresponent a aquest divendres, situa la taxa en 239,18 casos per cada 100.000 habitants en el departament de salut d’Alcoi, mentre que la setmana passada era de 106, cosa que significa que s’ha duplicat.

Per municipis, Alcoi suma 97 nous casos i acumula ja una incidència de 301,58; Cocentaina també augmenta en catorze casos i una taxa de 286,46; mentre que Banyeres aconsegueix els 606,49 casos per cada 100.000 habitants després d’afegir un total de 35 nous positius; i Muro és una altra de les poblacions més afectades, amb una taxa de 407,94 casos i 33 nous contagis.

Send this to a friend