Cultura obri el termini per a adquisició d’obres d’art

En la nova plataforma INDUSTRI.ART

La plataforma també es complementa amb les accions convencionals de circuits artístics

La regidoria de Cultura ha enviat una carta a tots els artistes locals que formen part de la nova plataforma INDUSTRI.ART per a informar-los que s’obri el termini per a adquirir obres d’art que formaran part de la col·lecció municipal, amb l’objectiu d’incentivar i fer costat al sector.

La quantitat que es destinarà serà de 20.000 euros, i aquells interessats poden presentar les seues propostes, fins a un total de tres peces, d’un rang d’entre 500 i 1.000 euros.

Recordar que Industri.Art veu la llum com una plataforma que vol jugar un paper important dins de l’acurada reinvenció de la indústria artística. Una reinvenció que aportarà noves maneres de donar a conéixer totes les creacions plàstiques tant en les xarxes com en les noves iniciatives digitals. La plataforma també es complementa amb les accions convencionals de circuits artístics com són les exposicions, l’activitat de les galeries, la difusió a través de comissaris i crítics d’art o el moviment de peces a través de les figures dels marxants.

Send this to a friend