“Degoteig incessant de gent” en l’obertura de la venda de cadires de festes

Enguany s'ha estés el període de venda a un mes i mig

“Degoteig incessant de gent” en l'obertura de la venda de cadires de festes
La venda de cadires va arrancar el dijous, i s’allargarà fins al 13 d’abril en el Casal de Sant Jordi. | XAVI TEROL

La venda general de cadires per a presenciar les Entrades i la processó de les festes de Moros i Cristians d’Alcoi va arrancar aquest dijous en les instal·lacions de l’Associació de Sant Jordi (ASJ), i ho va fer tres quarts d’hora abans del que es preveu, ja que es va informar que la venda s’obriria a les 10 hores.

Finalment, les primeres persones que estaven en la cua van comprar les seues localitats sobre les 9’15 hores.

Enguany no s’ha vist l’habitual imatge d’una llarga cua a primera hora del matí, encara que amb el pas dels minuts la venda es va anar animant, fins i tot, generant-se una “cua que arribava al jutjat” en determinats moments, segons explica el ponent de Cadires, Raúl Ponsoda, qui comenta que en el primer dia es van vendre 600 entrades –de les al voltant de 10.000 disponibles– en un “degoteig incessant de gent” que va portar a l’ASJ a plantejar-se fins i tot no tancar al migdia, encara que al final no va anar així.

Malgrat que en aquest 2022 no hi ha hagut tanta gent matinera, diverses persones van voler assegurar-se la seua entrada, com és el cas d’una família resident a Benidorm, que va eixir d’aquesta localitat a les 6 del matí. En la cua de primera hora hi havia persones que eren allí des de les 8, mentre que unes altres van arribar quasi alhora que s’obria la venda.

De nou, Sant Nicolau és una de les zones més demandades encara que “les localitats de les primeres files de Sant Llorenç són les que s’estan acabant primer”, apunta Ponsoda, tenint en compte que Sant Llorenç és més xicoteta que Sant Nicolau, per la qual cosa la quantitat de cadires és menor.

Així mateix, detalla que “les tribunes han generat gran expectació”.

Cal remarcar que, en aquest 2022 el període de venda de cadires és més ampli que altres anys, ja que hi ha un mes i mig per a poder comprar-les, finalitzant-se la venda el 13 d’abril –en horari de 10 a 13 i de 16’30 a 19’30h–. “Ho hem allargat més en el temps per a tractar d’evitar aglomeracions”, assenyala el ponent de Cadires. En aquest sentit, les cadires sobrants es posaran a la venda els dies 21 i 22 d’abril en la taquilla del Teatre Principal.

Referent a la xifra de venda del primer dia comenta que “no és el que es venia en anys anteriors, però tampoc menys dels objectius que ens havíem marcat”.

Incideix en què “sobretot el que es compleix és que la gent està tenint una boníssima resposta a les festes, i al fet que aquestes tornen a eixir al carrer”.

Respecte a les agències de viatge, que també adquireixen localitats, indica que “el ritme de venda també està sent normal, estan sol·licitant, i estem subministrant el mateix que en anys anteriors”.

Send this to a friend