Demà continua el circuit Sonora a Alcoi

La primera actuació va tindre lloc el dissabte, amb el folk com a protagonista

Demà continua el circuit Sonora a Alcoi
Dissabte passat van actuar Duna i Urbàlia Rurana. | ALDEMAR

Les actuacions del circuit Sonora, organitzat per Cultura, a través de l’Institut Valencià de Cultura, tornen demà a Alcoi, després de començar dissabte passat amb el folk de Duna i Urbàlia Rurana. 

Diversos grups passaran per la nostra ciutat, concretament pel Teatre Calderón, al llarg d’aquest mes de gener. Demà serà el torn de MO’Roots i Pool Jazz, a partir de les 20 hores. Les entrades estan disponibles en la web de ticketalcoi.com i el preu és de 3 euros, que és l’establit per a tots els concerts d’aquest circuit.

MO’Roots van ser finalistes dels Premis Carles Santos 2020 i la seua música suposa un bufe de música fresca i mediterrània que conjuga alegria, sentiment i festa. Per part seua, Pool Jazz, és una banda sense etiquetes que combina jazz, funk, hip-hop i afro, a més de tindre la improvisació com a fil conductor. També va ser finalista en els citats premis.

També faran parada a Alcoi Jonatan Penalba i Ana Zomeño –divendres 21 de gener–, Spanish Brass el diumenge 23, i finalment, Trobadorets, el diumenge 30.

Des de la Generalitat s’indica que el circuit Sonora “porta per tot el territori valencià els grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana i ara torna a la carretera d’octubre a març: sota el lema ‘La música et fa viatjar’, presenta 30 concerts de 33 artistes valencians que, en aquesta edició, viatgen a cinc localitats: Peníscola, Castelló de la Plana, Bocairent, Alcoi i Alacant”.

Send this to a friend