Demà, Pujada a la Font Roja acostant-se als seus millors registres

Els participants eixiran des de la pista d'atletisme del poliesportiu Francisco Laporta

Demà, Pujada a la Font Roja acostant-se als seus millors registres
Ovidi Albert al costat de Santi Peidro en 2019, l’última carrera celebrada. | ARXIU

La Pujada a la Font Roja serà l’encarregada demà d’obrir un mes especialment intens en l’atlètic a nivell local. A la celebració de la degana de les carreres populars a la nostra ciutat, se sumarà el 3 d’octubre la Pujada a Montcabrer i el 16 el Trail Solidari.

L’obstinació del Club Atletisme Alcoi de recuperar la disputa de la Licitada a la Font Roja en aquest 2021 sense esperar a març de 2022, ha tingut el seu recompensa a manera d’una excel·lent resposta per part del col·lectiu local de corredors populars i demà es donarà l’eixida amb una llista d’inscrits que s’acosta als seus millors registres.

Al juliol passat, quan es va voler celebrar i dies abans es va entropessar amb la negativa de la DGT, el Club Atletisme Alcoi haguera donat per bona una participació pròxima als dos-cents inscrits. Aqueixa xifra s’ha aconseguit superar de manera folgada i s’espera demà una línia d’eixida entorn dels 250 participants.

En aqueix cas, se superarien els 224 que van prendre part en 2019, l’última edició abans de la pandèmia. L’hora d’eixida s’avança respecte a març i serà a les 9’30 per a evitar les hores de major calor. En joc estarà la 42 edició edició d’aquesta ascensió. Hauran 57 trofeus a repartir entre 19 categories. S’eixiran des de la pista d’atletisme del poliesportiu Francisco Laporta i els participants hauran de recórrer els quasi 9 quilòmetres de permanent ascensió fins al Santuari de la Font Roja, on estarà instal·lada la meta.

Com a favorit partirà Andrés Micó, diverses vegades guanyador de la carrera, mentre que les esperances locals de victòria passen per Ovidi Albert.

Send this to a friend