Derrota de l’Alcoyano en el sisé partit de pretemporada

La selecció de l'AFE evita el ple de victòries dels blanc-i-blaus

Derrota de l'Alcoyano en el sisé partit de pretemporada
El partit es va disputar ahir a Oliva. | FACEBOOK ALCOYANO

El Deportivo Alcoyano ha vist truncada la seua bona ratxa de resultats després de caure ahir divendres per 2 a 1 contra la selecció de l’AFE (Associació de Futbolistes Espanyols).

El partit es va disputar a porta tancada a Oliva; per als quals actuaven de local van anotar Álex i Ángel (tots dos en la primera part), mentre que després de la represa l’alcoianista Ángel Sánchez va aconseguir retallar distàncies. Fins a aqueix moment el balanç del Deportivo era immaculat. Cinc victòries de cinc partits disputats.

La més recent va ser la del passat dimecres davant l’Intercity. El partit va deixar bones sensacions en totes dues àrees. Durant la primera mitja hora no es van veure excessives ocasions, solament un tret llunyà de Benja per part de l’Intercity que va atallar José Juan, així com un ‘testarazo’ de Raúl González que va ser rebutjat sense majors dificultats per Manu Herrera. Després de l’aturada per a la hidratació, el Deportivo va imprimir un altre ritme al partit i va anotar el primer tant de la trobada. L’ariet Ángel va aprofitar una pilota en llarg de Carlos Blanco i va fer pujar al marcador el primer de la vesprada en el minut 33. A penes sis minuts més tard, els blanc-i-blaus anotarien el segon; en aquest cas Andy Escudero, aprofitant una fallada de la defensa rival i anotant el segon amb la cama esquerra. Després de la represa l’Alcoyano va continuar pressionant encara que sense generar excessiu perill. Mancant un quart d’hora l’Intercity va intentar ficar-se en el partit, però les decisions arbitrals i la gran actuació del meta José Juan van impedir que els visitants s’acostaren en el marcador. Almenys fins al minut 88, en el qual José García va aconseguir acurtar diferències.