Desallotgen una fàbrica de mecanitzats a Ibi per un incendi

Els serveis mèdics van haver d'atendre un treballador i a un policia per inhalació de fum

Desallotgen una fàbrica de mecanitzats
La indústria afectada es troba en el polígon L’Alfaç.

La Policia Local d’Ibi va haver de desallotjar en la nit del dijous una fàbrica de mecanitzats de la localitat a conseqüència d’un incendi. La nau, situada en el polígon industrial L’Alfaç, es trobava en funcionament i ocupada pels treballadors en el moment de declarar-se el foc, al voltant de les 22 hores. Va ser una patrulla que realitzava labors de vigilància per la partida Alamí la que va donar la veu d’alarma, després d’observar una contundent columna de fum i flames provinents de la indústria, dedicada a la fabricació de motles i peces de maquinària.

Una vegada en el lloc dels fets, els agents van procedir a evacuar de l’interior a un grup de treballadores que, segons el propi testimoniatge de la Policia, es trobaven en un fort estat d’excitació. Immediatament es va personar una dotació del parc de Bombers d’Ibi, que va procedir a extingir el foc i a ventilar les instal·lacions, com també els serveis sanitaris, que van haver d’atendre un treballador de l’empresa i a un agent de la Policia, tots dos per inhalació de fum.

Pel que sembla, i segons la informació facilitada, l’origen de l’incendi es troba en la fissura d’un tub d’oli d’una de les màquines d’injecció. Cal tindre en compte l’elevada temperatura a la qual treballa la maquinària de fosa de metalls.

Send this to a friend