Descendeix la incidència en el departament de Salut d’Alcoi

Cocentaina actualment no registra cap cas Covid actiu

Descendeix la incidència en el departament de Salut d'Alcoi
Entrada d’urgències de l’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi | Arxiu

Les dades actualitzades per part de Sanitat, amb referència al 28 d’abril, mostren un canvi positiu respecte a les últimes dades publicades. Segons aquesta actualització, el departament de Salut d’Alcoi té actualment 23 actius, 12 menys que fa tres dies. Amb això, el departament passa a ser una altra vegada considerat com a zona de ‘Nova Normalitat’ amb una incidència de 16,82 casos per cada 100.000 habitants, 8,72 punts menys en què l’anterior actualització. D’altra banda, al total de casos acumulats des que va començar la pandèmia se li resten 11 casos, per la qual cosa el total és de 13.416 persones. Afortunadament, la dada de morts es manté amb una xifra total de 416.

El desglossament d’aquestes dades mostra que a Alcoi hi ha 12 actius menys, amb 15 actius actualment, i es resten 12 casos al total de casos Covid des que va començar la pandèmia, per la qual cosa la xifra general és de 5.903 casos Covid. Així, la incidència és de ‘Risc Baix’ amb 25,27 casos per cada 100.000 habitants.

D’altra banda, Ibi resta un cas actiu, sent sis persones amb Covid actualment i, també resta un cas en les dades acumulades, per la qual cosa el total des que va començar la pandèmia és de 2.808. Muro registra dos actius en aquests moments, per la qual cosa el total és de 757 casos Covid en aquest municipi. La dada positiva és que Cocentaina ara mateix no té cap cas actiu.

En resum, dels 32 municipis que pertanyen a aquest departament de Salut, tan sols 3 tenen casos Covid actius: Alcoi (15), Muro (2) i Ibi (6).

Send this to a friend