‘Desenterrats’ rep una calorosa acollida del públic i la crítica

Presentada a Alcoi la passada setmana, té 4 nominacions als Premis Berlanga

‘Desenterrats’ rep una calorosa acollida del públic i la crítica
Part de l’elenc d’actors i del cos tècnic que ha produït la sèrie, durant la presentació a l’IVAM CADA Alcoi. | XAVI TEROL

Alcoi, la ciutat on està ambientada ‘Desenterrats’, va reunir el passat dimarts a un bon grapat de seguidores i seguidors, que van poder gaudir en primícia del segon capítol de la sèrie produïda per À Punt Mèdia, en associació amb Visual Producciones. Després de l’èxit d’audiència en la seua estrena, ‘Desenterrats’ va poder rebre el calor del públic en la ciutat on es troben les principals localitzacions de la sèrie, que compta amb una fotografia espectacular protagonitzada per imatges del parc natural de la Font Roja, del cementeri Sant Antoni Abad, i un refugi de la Guerra Civil, entre altres.

A l’acte, que va tindre lloc a l’IVAM CADA i va estar conduït pel periodista Daniel Moltó, van assistir Toni Francés, alcalde d’Alcoi; Lorena Zamorano, regidora de Turisme; Alfred Costa, director general d’À Punt; i els directors de la sèrie, Xavi i Arnau Cortés. Tots van coincidir en remarcar la qualitat de ‘Desenterrats’ tant a nivell audiovisual com pel que fa al treball de l’elenc d’actors i dels professionals tècnics que hi participen. Prova d’això és la recent nominació als Premis Berlanga que concedeix l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual, en quatre categories: millor actor protagonista, pel paper de Pep Sellés interpretant al Dr. Samuel; millor muntatge i postproducció (Arnau Cortés, Héctor Monerris, Carlos Hernández i Ángela Revert); millor direcció de fotografia i il·luminació (Gabo Guerra i Natxo Alapont); i millor sèrie de ficció.

A més, també hi participaren alguns dels actors de la sèrie com Ramón Ródenas i els alcoians Pep Sellés, Joan Gadea, Juli Cantó, Amanda Francés, Carla López i Raül Seguí, aquests tres últims, procedents de l’Escola Municipal de Teatre d’Alcoi. El públic assistent va gaudir amb les explicacions de tots set al voltant de la seua experiència durant el rodatge, com també fotografiar-se amb ells i demanar-los autògrafs.

Send this to a friend