Després de tancar la permanència, l’objectiu de l’Alcodiam ara és Europa

Els de Lorenzo Pastor reben aquesta vesprada al Noia a casa

Després de tancar la permanència, l'objectiu de l'Alcodiam ara és Europa
Tutti Baieli, jugador de l’Alcodiam.

Després de tancar de manera brillant la permanència, amb un espectacular 2-7 a casa de l’Alcobendas, ara les mires del Patín Alcodiam se centren en tornar a Europa. Un objectiu ambiciós que té a l’abast de la mà. De fet si la lliga acabara ara, els de Lorenzo Pastor tindrien plaça en la pròxima edició de la Copa CERS, però resten quatre jornades i els blaugranes necessiten sumar quatre dels dotze punts que falten per disputar per a assegurar-se el bitllet.

Aqueix moment fins i tot podria arribar aquesta setmana, depenent del que faça l’Igualada i si l’Alcodiam és capaç de véncer aquesta vesprada (18 hores) al Noia a casa. Cara a cara estaran dues dels conjunts més en forma de l’OK Lliga.

El Noia ve de perdre per la mínima a casa enfront del Barça però amb anterioritat arrossegava una ratxa de set jornades consecutives guanyant, amb victòria 2-5 a Reus en la seua última eixida. Compte en les seues files amb Eloi Mitjans, un dels artillers de la lliga amb 35 dianes. El Noia tindrà la baixa per sanció de Xavi Costa, el seu segon màxim golejador amb 18 punts.

Send this to a friend