Destinaran 2 milions a l’impuls de la indústria

A través del finançament del Pla Director d'Impuls Industrial

Destinaran 2 milions a l'impuls de la indústria
Vista d’un dels polígons industrials d’Alcoi.

L’Ajuntament d’Alcoi té la pretensió de destinar dos milions d’euros durant l’any 2021 per a impulsar la indústria a través del finançament del Pla Director d’Impuls Industrial (ImpulsAlcoi).

Aquesta quantia procedeix de les diferents partides reservades en el pressupost municipal per al citat finançament, l’import total del qual ascendeix a 1.020.000 euros; i també amb prop d’un milió d’euros procedent de les ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) a les quals opta el consistori alcoià per a millorar els seus polígons.

Les partides econòmiques del pressupost són: 600.000 euros per a actuacions en els polígons industrials; 300.000 que s’invertiran en el Pla d’Acció Energies Sostenibles; i 120.000 euros per a realitzar accions del Pla d’Impuls Industrial.

Respecte al Pla Director, en ell s’articulen 29 accions concretes, emmarcades en sis eixos, entre ells, el posicionament d’Alcoi com a ciutat industrial. També es vol actuar per a fomentar la captació de talent humà i desenvolupar accions encaminades a la transició ecològica industrial.

Send this to a friend