Detecten 146 nous casos de Covid-19 a la comarca

Aquesta setmana s'ha registrat una nova defunció a Castalla

Detecten 146 nous casos
Zona exterior d’Urgències de l’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi. ARXIU

Aquesta setmana ha tornat a disminuir el ritme de nous positius de Covid-19 a la comarca, i la conselleria de Sanitat va notificar el dimecres –única actualització realitzada a tancament d’aquesta edició– 146 nous casos en el departament de Salut d’Alcoi, així com una nova baixada de la incidència, passant de 449 casos per cada 100.000 habitants, a 330. Així mateix, s’ha registrat una defunció per aquesta causa a Castalla.

Dels 146 nous casos, més del 33% s’han donat a Alcoi, concretament, 49 d’ells. També han sumat positius Banyeres, Ibi –en la vila joguetera ha augmentat la incidència aquesta setmana–, Cocentaina, Onil o Castalla, entre altres localitats.

Pel que respecta a ingressos per Covid-19, segons fonts sanitàries del departament de Salut d’Alcoi, a dia d’ahir hi havia 5 pacients en planta i cap en UCI. Aquestes fonts consideren que, la flexibilització de les mesures anti Covid pot estar provocant que no culmine la baixada d’ingressos hospitalaris, ja que el divendres de la setmana passada la xifra era menor.

Send this to a friend