Detenen a Ibi a un jove implicat en diversos robatoris amb violència

Les dues víctimes continuen la recuperació en els seus domicilis, baix seguiment mèdic

Detenen a Ibi a un jove implicat en diversos robatoris amb violència
El Jutjat ha decretat la seua llibertat amb càrrecs

La Guàrdia Civil d’Alacant ha detingut a una persona de nacionalitat espanyola per la seua presumpta autoria en diversos delictes de robatori amb violència i intimidació.

En el marc de l’operació Margos, dirigida per agents de l’Àrea d’Investigació d’Ibi, ha sigut detingut un jove de 20 anys, que usant el mètode de l’estirada, assaltava a les seues víctimes en ple carrer provocant-los lesions greus.

Els agents de la Guàrdia Civil d’Ibi van iniciar una investigació després de tindre coneixement, a través de dues denúncies. L’autor fixava el seu objectiu en dones de mitjana edat. Aquest fet, al costat de la similar descripció física de l’autor aportada per les denunciants, apuntava al fet que els delictes podrien haver sigut comesos per la mateixa persona.

Després de passar a disposició judicial, el Jutjat d’Instrucció numere 2 d’Ibi ha decretat la seua llibertat amb càrrecs. Les dues víctimes, de 44 i 64 anys, i de nacionalitat espanyola, continuen la recuperació en els seus domicilis, baix seguiment mèdic.

Send this to a friend