Detenen a un home acusat de robar cablejat elèctric

La Policia Local d'Alcoi va localitzar ahir al possible autor amb diverses bosses de cable

Detenen a un home acusat de robar cablejat elèctric
Una agent de la Policia Local amb part del material localitzat.

En el matí d’ahir, dimarts 3 de gener, la Policia Local d’Alcoi va detindre a un home de 24 anys, acusat de sostraure cablejat elèctric de la xarxa pública en diferents llocs de la ciutat. 

El detingut, veí de Muro, va ser localitzat amb diverses bosses de cablejat “quan es trobava en ple procés de crema de la cobertura de plàstic per a extraure el coure“, segons s’indica. A més, fonts policials assenyalen que la persona en qüestió té antecedents per fets similars. 

La detenció és resultat d’un dispositiu de vigilància especial després de conéixer-se un intent de robatori de cablejat públic en dies anteriors i detectar-se la recent sostracció de cablejat en l’Avinguda d’Elx i al carrer Cavaller Merita, un robatori que va deixar sense llum a diferents zones del barri de la Zona Alta.

A l’arrestat se li atribueix la sostracció de 500 metres de cable de coure i 50 metres de fibra òptica en diferents punts i zones de la ciutat. Els fets i el detingut han sigut posats a la disposició de la Comissària del Cos Nacional de Policia per a la investigació judicial dels fets.

Send this to a friend