Detinguda in fraganti robant a l’interior d’un habitatge a Alcoi

La dona i una altra encara per identificar van irrompre en un domicili on els va sorprendre el propi inquilí

Exteriors de la Comissaria de Policia Nacional d’Alcoi (Arxiu)

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alcoi a una persona després de ser sorpresa in fraganti robant a l’interior d’un habitatge en companyia d’una altra dona, encara sense identificar, mitjançant el modus operandi conegut com de la relliscada. Es tracta d’una dona de nacionalitat brasilera, de 31 anys, amb diversos antecedents policials.

Segons la informació facilitada, la detinguda i la seua companya encara per identificar, van cridar al timbre d’un domicili en repetides ocasions, van manipular la porta amb moviments bruscos i la van obrir de sobte. Va ser llavors quan es van trobar cara a cara amb el seu habitant, manifestant una de les dones que s’havia equivocat. L’inquilí es va enfrontar a elles, la qual cosa va fer que fugiren precipitadament a la carrera.

Instants després es va localitzar i va identificar a una de les dones en els voltants de l’habitatge assaltat, a punt de pujar-se a un autobús, sense cap documentació i aportant als agents un domicili fals. L’ara detinguda, que es trobava manifestament nerviosa, va ser reconeguda en aqueix moment per l’ocupant de l’habitatge que havia denunciat els fets a la Policia.

Posteriorment, la detinguda va passar a la disposició del jutjat d’instrucció d’Alcoi en funcions de guàrdia.

DISPOSITIU CONTRA L’OCUPACIÓ IL·LEGAL

La Comissaria Provincial d’Alacant ha dissenyat un dispositiu especial de prevenció per a evitar la comissió d’aquests fets i aquells relacionats amb l’ocupació il·legal d’immobles, la qual cosa ha permés reforçar la presència policial en les zones i franges horàries més propenses a la comissió d’aquesta mena de delictes. Amb això, segons informen, s’ha aconseguit un descens d’ocupacions produïdes a la província d’Alacant, alhora que destaquen que la col·laboració ciutadana és fonamental perquè la policia puga intervindre de manera immediata.

Send this to a friend