Detinguda per estafar més de 10.000 euros amb una targeta sostreta

La investigada va realitzar càrrecs en perfumeries, restaurants, fins i tot hotels

Detinguda per estafar més de 10.000 euros amb una targeta sostreta
Cotxe de la Policia Nacional.

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat d’Alcoi a una dona de 40 anys, acusada de cometre un delicte d’estafa.

La detinguda que, pel que sembla era coneguda del denunciant, va sostraure a la seua víctima la seua terminal de telefonia mòbil i la seua cartera, la qual contenia al seu torn diners en efectiu i diversa documentació personal.

Des de la Policia es detalla que entre la documentació hi havia una targeta bancària, que el perjudicat no va donar de baixa en l’entitat bancària pertinent, per la qual cosa, la investigada, podia fer ple ús de la mateixa en conéixer també la seua contrasenya.

“Sense coneixement del perjudicat, la investigada va procedir a fer ús de la targeta bancària de manera indiscriminada en comerços com a perfumeries, restaurants, roba, i fins i tot, diferents hotels, defraudant una quantitat aproximada de 10.000 euros, que haguera sigut molt major de no haver-se produït la cancel·lació de diverses compres que va realitzar via en línia”, s’indica des de la Policia Nacional.

Els investigadors van començar a recaptar indicis que pogueren apuntar a l’autoria dels càrrecs per part de la investigada, com per exemple, càmeres de seguretat o declaracions de testimonis, iniciant posteriorment els agents. Finalment, després d’aquestes gestions i una exhaustiva cerca, es va poder detindre a la dona en qüestió.

Es dona la circumstància que la detinguda, que comptava amb antecedents policials, ja havia sigut detinguda anteriorment per fets d’índole similar.

La detinguda va ser posada a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció Número Dos d’Alcoi, en funcions de guàrdia, decretant el seu titular la posada en llibertat amb càrrecs de la investigada.

Send this to a friend