Detingut per assetjament a una dona i danyar el seu vehicle

S'ha decretat la posada el llibertat amb càrrecs i una ordre d'allunyament cap a la víctima.

Detingut per assetjament a una dona i danyar el seu vehicle
Comissària de Policia d’Alcoi

Un home ha sigut detingut a Alcoi, acusat d’assetjar a una dona i de fins i tot, danyar el vehicle d’aquesta en reiterades ocasions.
Tots dos es van conéixer a través de les xarxes socials, i després d’una primera cita, la dona no va voler tornar a quedar amb el detingut, però aquest no va cessar en els seus intents i insistia a veure’s, fins al punt que la víctima el va bloquejar com a contacte, i també el telèfon de la mare de l’acusat, el qual va començar a utilitzar després de comprovar que la dona havia bloquejat el seu número personal, segons es detalla des de la Policia Nacional.
El detingut, sobre el que ja constava una ordre d’allunyament per fets similars ocorreguts l’any 2015, es personava “constantment” en el lloc del treball de la víctima. Després d’una breu pausa dels intents de contacte, el vehicle de la dona va començar a patir danys.
Després de les investigacions, i també gràcies a la col·laboració ciutadana, es va poder comprovar que l’acusat era l’autor d’aqueixos danys, i a més es va saber que aquest vigilava a la víctima en el seu domicili i també la va arribar a seguir fins al seu garatge particular.
Una vegada posat a disposició judicial, s’ha decretat la posada el llibertat amb càrrecs i una ordre d’allunyament cap a la víctima.

Send this to a friend