Detinguts a Alcoi dos menors per intentar robar en una fàbrica

Van fugir de la policia i després de la persecució van ser interceptats al jardí d'una casa unifamiliar

Detinguts a Alcoi dos menors
Captura de Google del carrer Reconquesta.

La Policia Nacional ha detingut a Alcoi a dos joves menors d’edat que han sigut acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força i atemptat als agents de l’autoritat. Els dos menors es van veure embolicats en una persecució policial després de ser descoberts mentre intentaven robar en una nau industrial situada al carrer Reconquesta, en el barri de l’Eixample.

Els fets es van produir durant la matinada del passat 25 de maig. Sobre les 6’30, un ciutadà va avisar a la policia que en els voltants del carrer Reconquesta estava escoltant forts colps que pel que sembla procedien de la via pública. Fins al lloc es va personar una patrulla, localitzant a dos homes que, en veure’s sorpresos, van emprendre la fugida a la carrera.

La persecució va finalitzar a l’interior del jardí d’una casa unifamiliar, on els joves s’havien refugiat intentant ocultar-se. Segons la informació facilitada, els menors, de 15 i 16 anys d’edat, van posar resistència durant la identificació, fins i tot propinant puntades i punyades als agents, que van acabar per detindre’ls.

Una vegada arrestats, els agents van comprovar que els forts colps procedien d’una nau que els detinguts havien forçat i fracturat la porta fent un forat. A continuació, els presumptes autors van ser posats a la disposició de la Fiscalia de Menors d’Alacant, acusats d’un delicte de robatori amb força i atemptat als agents policials.

Send this to a friend