Devoció i esperança depositada en la presentació de Lilia

La revista es va donar a conéixer ahir en la parròquia de Sant Maure

Presentació de la revista Lilia, ahir en Sant Maure.

La parròquia de Sant Maure i Sant Francesc es va convertir ahir en l’escenari de la presentació de la revista Lilia, que de nou, obri la setmana gran de la Verge dels Lliris.

A causa de la Covid-19, aquest acte que habitualment té lloc en el Círculo Industrial, es va traslladar a Sant Maure, igual que la missa del passat 21 d’agost. No obstant això, la pandèmia segueix sense frenar la devoció a la Patrona, i amb totes les mesures necessàries van ser nombroses les persones que es van acostar a conéixer aquesta publicació que fa un repàs per l’activitat de l’Arxiconfraria, a més de per la pròpia actualitat. En la seua presentació, es va destacar l’esperança amb la qual veu la llum aquesta publicació en temps d’incertesa provocats per la crisi sanitària.

Un treball de fotografia del fotògraf i col·laborador de l’Arxiconfraria, Luis Gigante, s’ha convertit en la portada de l’edició 33 de l’època actual de Lilia, el protagonisme total de la qual és de la Patrona.

La publicació conté diversos apartats en els quals apareixen articles d’investigació, musicals i en ella es fa un repàs als actes de 2019 en honor a la Verge dels Lliris, els quals van estar marcats, un any més, per la pluja.

Hui és el torn del pregó, a càrrec de José Domingo Sempere, a les 20 hores, també en la parròquia de Sant Maure, mentre que a partir de demà se celebra el tridu i el dissabte tindrà lloc l’ofrena de flors, a l’interior de la parròquia.

Send this to a friend