Dijous que ve ixen a la venda general unes 10.000 cadires

S'allargarà fins al 13 d'abril, en horari de 10 a 13 hores i de 16’30 a 19’30 hores en la secretaria de l'ASJ

Ixen a la venda general les cadires
Exteriors del Casal de Sant Jordi.

Una vegada finalitzat el termini per a retirar els abonaments de les cadires, per part d’aquells abonats que no ho van fer en 2020, aquesta setmana, el dijous 3 de març, començarà la venda general de cadires per a presenciar les Entrades i la processó. El ponent de cadires de l’Associació de Sant Jordi (ASJ), Raúl Ponsoda, assenyala que la previsió és posar unes 10.000 localitats a la venda.

Els preus estipulats per a enguany són els mateixos que havien per a fa dos anys, és a dir, per a 2020, quan no es va arribar a realitzar aquesta venda a causa de l’inici de la pandèmia. Per a tribuna, el preu és de 20 euros, independentment de la ubicació. Quant a les cadires, els preus sí que varien depenent de la localització, de la fila, o de si és per a filà, abonat, general, etc.

El termini de la venda general, tal com s’ha indicat, començarà el dijous 3, i s’allargarà fins al 13 d’abril, en horari de 10 a 13 hores i de 16’30 a 19’30 hores en la secretaria de l’ASJ.

Recordar que, en el cas de la plaça d’Espanya, en la part del Teatre Calderón, se situarà una nova tribuna llogada –perquè en aqueixa zona s’instal·lava una cedida per l’Ajuntament d’Alcoi, de la qual es va remetre un informe negatiu per al seu ús–. La nova tribuna, similar a la que hi ha hagut fins ara, comptarà amb unes 250 cadires més, passant d’unes 1.100 a al voltant de 1.300, segons dades aportades per Ponsoda.

Una altra de les novetats destacades és la plataforma d’autoritats situada en la façana de l’Ajuntament d’Alcoi, que donarà cabuda a unes 400 persones i que estarà connectada per una plataforma en els dos trams: un d’ells des de la pròpia porta del consistori fins al passatge de Sant Agustí, i l’altre, des del citat passatge fins a la cantonada que hi ha a baix del centre de salut. En el primera estaran les autoritats i els seus convidats, i en l’altre, els convidats de l’ASJ.

Send this to a friend