Diputació ajuda a la reparació i conservació de més de 300 camins de la província d’Alacant

Els treballs se centren principalment en el bacheo i desbrossament de camins

Caminos Diputación
En total se subvencionaran 138 actuacions en més de 70 localitats de la província.

La Diputació subvencionarà amb 500.000 euros la reparació i conservació de més de 300 camins de més de 70 municipis de la província d’Alacant.  La Junta de Govern ha aprovat aquesta setmana la resolució de la convocatòria d’ajudes de la qual poden beneficiar-se localitats de menys de 5.000 habitants. 

En total, s’han concedit ajudes per a 138 actuacions en municipis de totes les comarques de la província. Les subvencions cobreixen, en la majoria dels casos, la totalitat del pressupost de l’actuació.  

Tal com ha explicat el diputat de Carreteres, Alejandro Morant, aquest programa de subvencions té com a objectiu “col·laborar amb els ajuntaments en una tasca tan important per a l’esdevenir diari dels municipis com és la millora i conservació dels camins municipals pels quals transiten diàriament molts veïns”.  

Els ajuntaments beneficiats són Agres, Alcocer de Planes,  Alcoleja, Alfafara, Almudaina, L’Alqueria d’Asnar, Balones, Benasau, Beniarrés, Benilloba, Benillup, Benimarfull, Benimassot, Facheca, Famorca, Gaianes, Gorga, Quatretondeta, l’Orxa, Millena, Plans i Tollo, al Comtat, i Benifallim, Penàguila i Tibi, a L’Alcoià.  

Send this to a friend