Diputació destina 1’5 milions a projectes d’Agres i Alfafara

El diputat d'Infraestructures ha visitat totes dues localitats per a veure les obres municipals

Diputació destina 1’5 milions
Trobada del diputat Javier Gutiérrez amb l’alcalde d’Alfafara.

Les localitats del Comtat Agres i Alfafara, estan duent a terme diversos projectes de noves infraestructures mitjançant ajudes de diversos programes de la Diputació d’Alacant. La quantia total d’aquestes ajudes és de més de 1’5 milions d’euros.

Recentment, el diputat d’Infraestructures i Assistència a Municipis, Javier Gutiérrez, ha visitat els esmentats municipis per a veure en persona les obres municipals que són finançades per l’administració provincial.

D’una banda, en el cas d’Agres, Gutiérrez s’ha reunit amb l’alcalde, Rafael Sanjuan i la regidora María García Pascual, per a conéixer aquests projectes, que són la renovació de la pista poliesportiva, l’adquisició d’un immoble al carrer Major i diferents actuacions de millora en espais públics i enllumenat.

A més, el diputat ha visitat la zona en la qual està projectada l’adequació d’un aparcament per a acte caravanes i la millora de camins i de paviment en el nucli urbà, obres, aquestes últimes, sufragades a través del Pla Planifica. En total, la inversió a Agres és de més de 670.000 euros.

Gutiérrez, en la seua visita a Agres.

Per l’altre, a Alfafara, Gutiérrez ha mantingut una trobada amb l’alcalde, Antonio Cloquell per a visitar les obres finalitzades i subvencionades amb ajudes de la Diputació d’Alacant, que ascendeixen a més de 800.000 euros procedents dels plans Planifica, Més A prop, Més Esport i Més Aigua.

Algunes de les actuacions visitades, ja finalitzades, han sigut l’adequació d’espais públics i millora de l’accessibilitat, la instal·lació fotovoltaica en edificis com el magatzem municipal i la Casa de Cultura i la renovació de la xarxa d’aigua potable al Carrer Salvador. També s’escometrà a través de Planifica la construcció d’un col·lector de pluvials en la zona oest amb un pressupost pròxim als 200.000 euros i millores d’accés en el nucli urbà i en el Camí de Bocairent.

Send this to a friend