Diputació inverteix en obres per a Benifallim i Penàguila

A través del Plan + Cerca posat en marxa per l'administració provincial

Diputació inverteix en obres per a Benifallim i Penàguila
El diputat provincial Javier Gutiérrez amb l’alcalde de Benifallim.

Els veïns de Benifallim i Penàguila veuran materialitzats en els pròxims mesos diferents projectes en els seus municipis gràcies a les inversions de la Diputació d’Alacant.

A Benifallim ha finalitzat recentment l’obra de renovació de la xarxa de sanejament de pluvials, i la pavimentació del carrer La Font, amb un pressupost pròxim als 80.000 euros. A més, també estan pendents el nou Centre Social Polivalent i el condicionament i pavimentació dels camins del Greginal i dels Ponts.

D’altra banda, amb els 145.000 euros del Plan + Cerca 2020 es podran dur a terme actuacions com el Pla Especial de Protecció del Castell, l’adquisició de terrenys, i el condicionament de diversos camins.

Està previst que Penàguila reba més de 380.000 euros de part de la institució provincial amb els quals es finançarà el 95% del cost de les obres de condicionament del safareig del Jardí de Santos, la reurbanització de la Plaça de l’Església i l’ampliació i millora de l’edifici de les antigues escoles.

Per part seua, el Plan + Cerca 2020, amb una assignació d’ajudes per valor de 145.00 euros, ha permés la reurbanització d’un tram del carrer Arquebisbe Company, millores en el Camí La Lloma, i la construcció d’una pista de pàdel.

Send this to a friend