Dispositiu especial en Cap d’any per a fer complir les mesures

L'última actualització de la Conselleria de Sanitat recull 647,52 casos per cada 100.000 habitants, la qual cosa suposa a Alcoi un “risc extrem”

Alcoi comptarà amb un dispositiu especial de vigilància
Policies Nacionals patrullant per Alcoi. ARXIU

Alcoi comptarà amb un dispositiu especial de vigilància i control policial durant aquesta nit i Cap d’Any, amb la finalitat de garantir el compliment de les estrictes mesures de seguretat que estan vigents en l’actualitat en la lluita contra la Covid-19. S’ha establit un operatiu conjunt de Policia Local i  Nacional, que abastarà tot el terme municipal.
Els efectius policials entraran en els establiments hostalers i els recordaran les mesures de seguretat existents, així com la responsabilitat que per als propietaris suposa el seu incompliment. Cal recordar que els locals que incomplisquen seran sancionats.
En aquest sentit, els efectius policials controlaran totes les mesures, no sols l’aforament dels establiments i dels grups de persones, perquè també s’emfatitzarà en què s’utilitze la màscareta, entre altres.
Des de l’Ajuntament incideixen en què Alcoi es troba en un moment “molt greu” pel que fa a casos de Covid-19, atés que l’última actualització de la Conselleria de Sanitat recull 647,52 casos per cada 100.000 habitants, la qual cosa suposa un “risc extrem”, han assenyalat fonts municipals. Per això, recorden que és “fonamental que tots complim amb les normes i extremem la responsabilitat, ja que únicament si tots complim es podrà véncer aquest virus. En la situació en la qual ens trobem cal extremar la responsabilitat, i evitar que la sanitat puga arribar a col·lapsar-se”.
L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, reitera que “a tots ens agradaria poder celebrar aquestes festes com sempre, però enguany no és possible. Hem de ser responsables, tots i cadascun de nosaltres, perquè només d’aqueixa manera podrem acabar amb el virus”.

Send this to a friend