Dissabte que ve hi ha eleccions a majorals

Dues dones entre les nou candidatures per a les set places

Dissabte hi ha eleccions a majorals
Imatge d’arxiu de votacions a majoral de l’any 2020.

Després que la setmana passada finalitzara el termini per a presentar les candidatures a majoralcde l’Associació de Sant Jordi (ASJ), l’entitat festera ha donat a conéixer aquests dies arrere els noms de les 9 candidatures presentades i confirmades per part de la junta electoral, per a les 7 places disponibles per a renovar.

Eixos noms són: Antonio Aparisi Donate; Mari Carmen Aznar Blanquer; Francisco Belda Pastor; José María Cano Gómez; Juan José Jordá Reig; Francisco Martínez Pozo; Paloma Matarredona Raduán; José Antonio Montilla Gallardo; i Juan Rafael Santacreu Llorens.

No és la primera vegada que es presenten dones a aquest procés, però fins ara, mai han resultat electes en les votacions.

Les eleccions estan previstes per a la setmana vinent, concretament per al dissabte 4 de juny, entre les 10 i a les 17 hores, en horari ininterromput, en el Casal de Sant Jordi.

CANDIDATS JUNTA DIRECTIVA
D’altra banda, el divendres a les 20 hores, va finalitzar el termini de presentació de les candidatures per als càrrecs de la junta directiva que es renovaran en la pròxima assemblea de juny, on es procedirà a les votacions corresponents per part dels presents. Aquests càrrecs són: vicepresident primer, secretari, comptador i quatre places de vocal.

Send this to a friend