Distinció a Ateval per la seua excel·lència en la gestió

Atorgada per una associació que conjumina a més de 200 experts de 30 països

Distinció a Ateval per la seua excel·lència
Membres d’ATEVAL amb la certificació.

L’Associació d’empresaris tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL) ha rebut recentment la certificació Gold Laber per l’excel·lència en la gestió de l’entitat. Es tracta d’un dels reconeixements més prestigiosos del món en l’àmbit dels clústers, atorgat per l’European Secretariat for Clúster Analysis (ESCA), una associació amb seu a Berlín que agrupa més de 200 experts en clústers específicament capacitats, de més de 30 països i gestiona els processos de certificació.

Per a la certificació, s’analitzen diferents indicadors, com ara l’estructura del clúster, governança, finançament, estratègia, serveis, qualificació de l’equip i reconeixement. Segons s’indica des de l’associació tèxtil, a tot el món, únicament 134 organitzacions posseeixen la distinció Gold Label. D’aquestes, sis són espanyoles: tres de Catalunya, dos del País Basc i ATEVAL, de la Comunitat Valenciana. I en el cas de la categoria d’Indústria Tèxtil, ATEVAL és l’única al costat de Techtera, a França.

INNOVACIÓ I INTERNACIONALITZACIÓ
ATEVAL ha organitzat recentment una jornada per a impulsar la innovació en la indústria tèxtil a través d’un Hackaton, amb el que 10 equips d’alumnes van generar diferents idees als reptes actuals del sector. Com a resultat s’han plantejat tres projectes sostenibles i tecnològics davant els desafiaments del citat sector, sent aquests l’ecodisseny, tèxtils intel·ligents i màrqueting digital.

Els diferents grups van treballar durant diverses hores per a plantejar solucions, i els millors projectes van ser premiats.

D’altra banda, ATEVAL, al costat d’ICEX, ha presentat un pla per a secundar i assessorar les empreses que es troben en procés d’internacionalització, en el qual consten activitats de promoció i programes per a 2023.

Send this to a friend