Doble cita solidària a favor de l’alzheimer dissabte que ve

El Rotary Club Alcoi ha organitzat una ‘Volta als ponts’ i un sopar per a recaptar fons

Doble cita solidària
Jorge Vaquer i Lirios Aracil, representants de les entitats implicades.

La solidaritat i la unió es tornen més imperioses en moments complicats, com el que estem vivint des que va començar la crisi sanitària derivada de la Covid-19. D’això és molt conscient el Rotary Club Alcoi, entitat que ha organitzat per a dissabte vinent dos esdeveniments solidaris a favor de l’alzheimer, amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Associació de Familiars i Amics d’Alzheimer d’Alcoi i comarca (AFA Alcoi i comarca).

Les cites consisteixen en una ‘Volta als ponts’ de caràcter familiar que arrancarà en la plaça d’Espanya a les 10 hores, i en un sopar solidari que tindrà lloc en el Círculo Industrial.
En primer lloc, respecte a la ‘Volta als ponts’, una vegada finalitzat el període d’inscripció en línia, des de l’organització, el president del Rotary Club Alcoi, Jorge Vaquer, anima a la gent a la qual li interesse participar a acudir dissabte que ve al punt de partida, entre les 9 i les 10 hores, per a inscriure’s. Al costat de la inscripció de 10 euros (adults) i 5 euros (xiquets), s’entregarà a cada participant una samarreta i la bossa del caminant. El recorregut –d’uns 4 quilòmetres– inclou el pont Francisco Aura, l’Alameda, la font de les Mosques i el pont Sant Jordi, entre altres punts, com per exemple, la plaça Al-Azraq, on hi haurà a la disposició dels participants una taula amb refrigeris.

D’altra banda, quant al sopar solidari que també tindrà lloc el dissabte que ve, 12 de juny, el preu per comensal és de 45 euros i es paga el mateix dia, però és necessari reservar prèviament abans del dia 8, telefonant al número 639 600 347 o a través del correu electrònic rotaryclubalcoy@rotaryalcoy.org. Vaquer i la presidenta de l’Associació de Familiars i Amics d’Alzheimer d’Alcoi i comarca, Lirios Aracil, comenten que en el sopar hi haurà subhastes i sortejos, en els quals han comptat amb la col·laboració de diversos comerços: “on hem anomenat ens han obert la porta”, reconeix el president del Rotary Club Alcoi, fins i tot Aracil afig que hi ha hagut altres establiments que han contactat amb ells per a sumar-se a la iniciativa. Tots dos es mostren molt agraïts per la col·laboració i predisposició a l’hora de mostrar un major suport a aquesta causa.

Els dos esdeveniments comptaran amb les pertinents mesures de seguretat, per exemple, en la ‘Volta als ponts’ s’eixirà cada 15 segons en grups de 8 persones, per a propiciar que hi haja distància social malgrat estar a l’aire lliure, i en el cas del sopar, hi haurà distància i les taules tindran un límit de comensals, així com l’aforament reduït i gel hidroalcohòlic.

A més de la ‘Volta als ponts’ i del sopar solidari, està en marxa una ‘Fila 0’ a través de la que es pot participar en la recaptació de fons, i l’import del qual serà destinat íntegrament a AFA. Per a aquesta fila s’ha habilitat el següent compte en la qual realitzar els ingressos: ES48 0081 0267 8800 0168 0278.

Send this to a friend