Dos concerts en homenatge a Ovidi Montllor a València

Els concerts, amb el mateix programa, es reeditaran a Alcoi el 6 de febrer

Dos concerts en homenatge a Ovidi Montllor a València
Exposició Vintivincvacanses Ovidi Montllor | Archiu

L’Institut Valencià de Cultura ha anunciat l’organització de dos concerts d’homenatge a Ovidi Montllor, que tindran lloc al desembre en el Teatre Principal de València per a commemorar el 25é aniversari de ‘els vacances’ de l’artista alcoià.

El Teatre Principal acollirà el 18 i 19 de desembre a les 20.00 els dos concerts, que reuniran en un mateix escenari a Toti Soler, Miquel Gil, Júlia, Clara Andrés, Tardor, Tesa, Smoking Souls, El Diluvi, Jonatan Penalba, Pep Mirambell, Prozak Soup, Mireia Vives i Borja Penalba, Andreu Valor i Pau Alabajos, tots ells versionant temes d’Ovidi. A més, els concerts, amb el mateix programa, es reeditaran ja entrat el 2021 en tres ciutats valencianes: el 9 de gener a Alacant, el 16 de gener a Castelló i el 6 de febrer a Alcoi.

Ovidi Montllor, un artista compromés que va captivar a la seua generació, va deixar fa 25 anys un gran llegat creatiu, com ha destacat el director general de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos: “És un orgull fer-li aquest homenatge, perquè és innegable que hi havia un deute amb la memòria d’Ovidi. Es tracta d’una peça capital de la nostra cultura”, va afegir.

Send this to a friend