Dos detinguts per barallar-se violentament en ple carrer després d’un intent de robatori

Un d'ells va agredir a l'altre colpejant-li amb un senyal de trànsit i aquest es va defensar mossegant-li una orella

Dos detinguts per barallar-se violentament
Tots dos van ser traslladats a l’Hospital per a ser atesos de les seues ferides. ARXIU

Dos homes han sigut detinguts a Alcoi per barallar-se violentament en ple carrer després que un d’ells intentara robar-li i aquest es defensara colpejant-li al cap amb un senyal de trànsit. A més, la resposta del primer va ser mossegar-li una orella provocant-li lesions també.

Els fets van ocórrer el passat dia 14 de juliol, quan agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Policia Nacional i de la Policia Local a Alcoi van ser requerits a altes hores de la matinada perquè es dirigiren a un carrer d’Alcoi –fonts policials no han precisat l’adreça exacta–, on pel que sembla s’estava produint una baralla entre dues persones.

Els agents van poder observar a la seua arribada a un home de nacionalitat espanyola i 45 anys d’edat que sagnava abundantment pel cap i manifestava que minuts abans l’altra part hauria intentat robar-li una bosseta amb efectes personals, per la qual cosa en intentar evitar-lo, havia agafat un senyal de trànsit que estava en el sòl i li havia colpejat reiteradament al cap produint-li una bretxa.

L’altre home, d’origen algerià i 30 anys d’edat, va manifestar per la seua part que l’altra persona s’havia abalançat sobre ell i li havia mossegat una orella, produint-li un esquinçament visible que va requerir a més punts de sutura.

Tots dos homes van ser traslladats a l’hospital Verge dels Lliris en primer lloc i posteriorment van ser portats a dependències de la Comissaria de Policia Nacional d’Alcoi en qualitat de detinguts pels delictes de lesions, i un d’ells, a més, per robatori amb violència i intimidació, ja que per manifestacions de testimonis es van poder corroborar totes dues versions.

Als dos detinguts li consten antecedents desfavorables i els fets s’han posat en coneixement del Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia d’Alcoi.

Send this to a friend