Dos joves alcoians representen al Club BMX Alcoi a Nantes

Miguel Navarro i Xavi Cherro van competir en el Mundial d'aquest esport

Dos joves alcoians representen al Club BMX Alcoi a Nantes
Miguel Navarro i Xavi Cherro, en el Mundial de Nantes.

Segueixen les bones notícies per als joves esportistes alcoians. En aquesta ocasió en BMX, on Miguel Navarro i Xavi Cherro van competir en el Mundial de Nantes d’aquest esport.

En la prova van prendre part més de 3.000 corredors representant a 45 països de tot el món. Tots dos esportistes anaven en representació d’Espanya. Xavi va competir en la categoria Boys 10 anys i va aconseguir classificar-se per a huitens de final. Finalment va acabar en el lloc 48, una posició molt meritòria. Per part seua, Miguel Navarro va participar en Boys 13 anys i no va poder passar a les fases classificatòries per a acabar en el lloc 88.

Els dos joves riders van donar tot de si per a poder acabar el més amunt possible i segur que un futur donaran moltes alegries al municipi alcoià.

Sense anar més lluny, el mes d’abril passat tots dos corredors van competir en la Copa d’Espanya celebrada a Terrassa, on el Club BMX Alcoi va desplaçar a deu riders per a competir.

Xavi Cherro va aconseguir pujar-se al tercer calaix del podi en la categoria participants, mentre que Miguel Navarro, també va fer el propi i va quedar entre els tres primers classificats. El passat estiu, aquest jove pilot, també va aconseguir un altre gran èxit en la Copa d’Espanya que es va celebrar a Almuñecar. Navarro va aconseguir alçar-se amb la medalla de plata en la seua categoria en les dos mangues que va disputar. Xavi Cherro aquesta vegada es va quedar amb la mel en els llavis en quedar en quarta posició.

Grans resultats per a dos pilots que tenen un futur prometedor en el món del BMX. També és d’admirar la gran faena que s’està duent a terme des del club alcoià, sempre apostant per la pedrera que tan bons resultats està donant tant a nivell nacional com internacional.

Send this to a friend