Doten de nou equipament tècnic al Centre Cultural El Teular

La intervenció ha suposat una inversió de 80.000 euros

Doten de nou equipament tècnic
Les obres s’han realitzat en les últimes setmanes.

L’Ajuntament de Cocentaina ha escomés recentment importants actuacions per a millorar l’equipament tècnic del Centre Cultural El Teular. La intervenció ha suposat una inversió de 80.000 euros i el projecte ha sigut possible gràcies al romanent positiu de tresoreria que va llançar l’exercici econòmic del passat any.

Amb aquesta actuació, s’ha renovat el sistema de so mitjançant la instal·lació de dues columnes d’altaveus en els laterals de l’escenari que es poden elevar amb motors. Tot això permetrà realitzar labors de manteniment o comprovar la seua seguretat.

També s’ha instal·lat un processador digital que permetrà controlar millor la qualitat del so quan es realitza qualsevol tipus d’espectacle en el recinte. “El Teular és un espai cultural que registra una gran activitat i, després de més de vint anys en funcionament, necessitava unes xicotetes millores per a continuar atenent les necessitats que tenen les entitats o companyies que realitzen les seues propostes ací”, comenta sobre aquest tema l’edil de Cultura de Cocentaina, Iván Jover.

Projector i nous focus
Cal esmentar que l’escenari s’ha completat amb un altre equipament, com un projector, i també nous focus led que permeten diferents il·luminacions depenent del tipus d’activitat cultural que es realitze.

Finalment, s’ha adequat un espai en desús que estava davall de l’escenari, de prop de 100 metres quadrats, i que es vol utilitzar com a magatzem d’equips. Per a això s’ha construït una escala i s’ha muntat una porta d’accés hidràulica igual que s’han col·locat diferents punts de llum. Finalment s’ha fet una obra prèvia per a instal·lar, en un futur, un elevador.

Send this to a friend