Dues gales del Conservatori de Dansa per a acomiadar el curs

Les representacions estan programades demà i el dijous

Dues gales del Conservatori de Dansa per a acomiadar el curs
Imatge d’una gala del Conservatori de fa dos anys.

El Conservatori Elemental Municipal de Dansa d’Alcoi celebrarà la Clausura del Curs Acadèmic amb dues representacions que es realitzaran demà i el dijous 17 de juny a les 19 hores en el Teatre Calderón.

D’una banda, demà actuaran els curse preelementals i els Ensenyaments Elementals i el dijous ho faran els cursos d’Ampliació d’estudis (CADE).

En cadascuna de les representacions es podrà gaudir d’un total d’entre 18 i 20 coreografies de les tres especialitats de dansa que cursen els alumnes en el Conservatori, ballet clàssic, dansa espanyola, dansa contemporània, així com la participació de l’alumnat més xicotet amb dansa expressiva i iniciació a la dansa. Cada dia hi haurà al voltant de 60 participants.

“Aquesta nova gala suposa un repte molt important per a tot l’alumnat i professorat que componen el Conservatori Elemental Municipal de dansa d’Alcoi. Amb un nou cartell, nou programa i sobretot nova il·lusió. Un somni que el curs passat no vam poder tindre i tal vegada per això, aquest és més especial que mai”, destaca el regidor d’Educació, Jordi Silvestre.

Serà la clausura d’un curs escolar que, malgrat les dificultats, no ha faltat l’esforç i treball per a continuar creixent com a ballarins i desenvolupant una infinitat de capacitats artístiques.

Seran dos dies, replets d’il·lusió per a demostrar l’aprés, amb coreografies des del més pur estil clàssic, passant per la dansa contemporània i la dansa espanyola en totes les seues disciplines, sense oblidar la creativitat de l’alumnat més xicotet.

Send this to a friend