Dues noves exposicions de moda en el CC Alzamora

Creades pels alumnes i alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi

Dues noves exposicions de moda en el CC Alzamora
La mostra està situada en la segona planta

El Centre Comercial Alzamora acull dues noves exposicions de moda creades pels alumnes i alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

En el primer aparador es poden veure els projectes finals del cicle d’Estilisme de les alumnes Georgina Sansalvador i de Lourdes María Megías. ‘IK’ és una col·lecció de moda sostenible formada per peces còmodes, adaptables a diferents edats i atemporals, amb la qual Sansalvador proposa repensar, redissenyar, i crear peces que puguen contribuir a una moda més sostenible.

‘SPACE’ és el treball de Megías. Una col·lecció inspirada en l’Art Cinètic i el principal component amb el qual es treballa és l’espai. A més, beu de conceptes com el minimal i l’asimetria.

El segon aparador es pot veure ‘INEFABLE’, una col·lecció d’Alta Costura dedicada a totes les dones del món que uneix el passat i el present. Es tracta del treball de fi de grau de Moda creat per Guillermo Martínez, qui actualment està realitzant les pràctiques amb Lorenzo Caprile.

A més, els complements i accessoris creats per Mar Sayago, Marta Lliso, Irene Hernández i Daniel Benito també estan exposats en aquesta nova mostra.

Send this to a friend