Dues setmanes per a celebrar el Dia del Llibre amb un extens programa

L'actor, dibuixant i còmic Joaquín Reyes serà l'autor convidat i presentarà la seua primera novel·la

Dues setmanes per a celebrar el Dia del Llibre amb un extens programa
Presentació de la programació del Dia del Llibre 2022.

El pròxim 22 de març arrancarà la programació del Dia del Llibre, que per acord entre les llibreries locals i les biblioteques municipals, se celebrarà el 7 d’abril.

En aquest 2022 tindrà lloc la programació més extensa de la història d’aquesta commemoració, en la qual apareix l’actor, dibuixant i còmic Joaquín Reyes com a autor convidat, que estarà a Alcoi per a presentar la seua primera novel·la el citat dia 7.

El regidor de Cultura, Raül Llopis i el director de la Xarxa de Biblioteques Municipals, Josep Lluís Santonja, han sigut els encarregats de donar a conéixer aquesta programació, i també el cartell anunciador, que compta amb dues versions i que ha sigut creat per Eugenio Simó, un dels dissenyadors gràfics valencians més destacats. Simó també ha sigut el dissenyador de dues publicacions alcoianes recents: ‘Del globo al avión’ i ‘Historias del cuartel’.

PREMIS LITERARIS
La programació del Dia del Llibre 2022 inclou la presentació de diversos premis literaris. En aquest sentit, també es presentarà, i amb caràcter d’estrena, la novel·la gràfica ‘Al-Azraq’, de Daniel Olmo i Just Sellés.

PATRIMONI CINEMATOGRÀFIC
D’altra banda, i sent aquesta una de les novetats principals, durant la celebració del Dia del Llibre es presentarà el treball realitzat per l’Arxiu Municipal durant els últims dos anys de recuperació del patrimoni cinematogràfic local, amb la digitalització de la col·lecció de pel·lícules gravades pel metge Enrique Vilaplana Satorre.

Respecte al propi Dia del Llibre, les llibreries col·laboradores –Bretón, Cosmos, Detroit, Góngora, Llorens, Natura, Pascual, Quaderns, Santonja, Tinta i Universal– oferiran un 10% de descompte en la compra de llibres i un obsequi: el llibre ‘Remigio Oltra ‘Miki’: la imatge recuperada’, amb una selecció de fotografies a partir de la col·lecció que la seua família ha cedit a l’Arxiu Municipal. Aquest llibre recull imatges inèdites de festes, costums i personatges d’Alcoi entre 1950 i 1970.

Totes les activitats es duran a terme en el Centre Cultural i per a acudir és necessari reservar prèviament, encara que són gratuïtes, a través de ticketalcoi.com.

Send this to a friend