Edgar Curto guanya el 66 Trofeu Sant Jordi Memorial Santiago Blanquer de ciclisme

El millor alcoià va ser Pablo Garrido, del Gobik Team

El guanyador celebra el triomf. Foto: UCA

La 66 edició del Trofeu Sant Jordi Memorial Santiago Blanquer va viatjar finalment a Cambrils després de la incontestable victòria del ciclista d’aquesta localitat en la línia d’arribada del Complex Eduardo Latorre.

El triomf va ser per a Edgar Curto, de l’equip Antiga Casa Bellsolà de Girona, que es va emportar la victòria després d’entrar en solitari amb 1’30” sobre el segon classificat, José David Martínez, del Sakata de Lorca.

Va completar el podi Álvaro Polo, del CC Cartagena, que va entrar amb el mateix temps que Martínez. Cinqué va ser l’anglés de l’equip alcoià Netllar-Alé, Toni Martin, i dècim va entrar l’altre anglés de la formació alcoiana, Charles Beake,

El millor alcoià va ser Pablo Garrido, del Gobik Team, que va acabar en el lloc 30, a 6’18” del vencedor. L’altre ciclista local en la línia d’eixida, Carlos Mira, del Netllar-Alé, va acabar en el lloc 51 a 9’41”. El murer Josep Tomàs, també del Netllar-Alé, es va classificar el 38 a 9’40 del guanyador.

Van prendre l’eixida un total de 90 ciclista Elit i Sub’23 que van afrontar un circuit molt dur de 105 quilòmetres amb ascensions a Revoltes, Canalís i la Buitrera, després del primer dels dos passos per Alcoi, amb final en el Complex Eduardo Latorre.