L’Alcodiam perd un any i tres mesos després

Pere Cañellas ha sigut enguixat i es perd el que resta de lliga

L'Alcodiam perd un any i tres mesos després
Pere *Cañellas es va lesionar a casa de l’Arenys

Adéu a la*imbatibilitat del Patí Alcodiam. Un any i tres mesos després —l’última derrota blaugrana va ser el 15 de desembre de 2019 a casa del Barça B (2-1)– que els de Lorenzo Pastor no perdien. Han hagut de passar 25 partits –huit de la passada temporada i els dèsset primers de l’actual– perquè arribara en la pista de l’Arenys de Munt la primera derrota. Va ser per 2-1 i amb els blaugrana competint fins al final.
“Algun dia havia d’arribar”, raonava aquesta setmana Lorenzo Pastor, “però més que la derrota ens va fer mal les maneres de l’Arenys, ells van jugar les seues cartes i els va eixir bé. Van tractar de posar-nos tota classe de dificultats i nosaltres tampoc havíem tingut una bona setmana. Cal oblidar-se ja de la *imbatibilidad i centrar-se en l’objectiu principal, que no és un altre que l’ascens. Tenim la possibilitat de ser virtualment equip de OK Lliga si guanyem el nostre pròxim partit”, va afegir el tècnic.

En directe per À Punt
Caldrà esperar dues setmanes, fins a l’11 d’abril. Aqueix dia l’Alcodiam rebrà com a local l’Alcobendas, a qui ara tenen a tres punts. El partit es jugarà el diumenge al matí en ser televisat en directe per À Punt. Aqueix dia serà baixa Pere Cañellas, que es perd el que resta de lliga i s’espera que puga estar disponible per a la Copa de la Princesa.

Send this to a friend