L’Alcodiam recupera el lideratge i passa a dependre de si mateix en la lluita per l’ascens directe

El seu empat en *Llars Mundet i la derrota de l'Alcobendas a casa situen als de Lorenzo Pastor una altra vegada al capdavant de la taula

L'Alcodiam recupera el lideratge i passa a dependre de si mateix en la lluita per l'ascens directe
De la més absoluta decepció amb la qual va acabar el partit davant l’Alcobendas fa una setmana, a la immensa alegria que es va viure anit en Llars Mundet després d’acabar la trobada del Patí Alcodiam a casa del Barça B. Mai un empat va ser tan ben rebut en la família alcodiamista, una igualada que enterra l’enorme desencantament que va acompanyar el xoc de la setmana passada a casa i retorna l’esperança als de Lorenzo Pastor, que passen a dependre de si mateix en la lluita per ascens directe a l’OK Lliga.
La carambola va ser perfecta, derrota de l ‘Alcobendas a casa per 2-3 davant l’Arenys de Munt i empat a cinc del Patí Alcodiam a casa del Barça B. Dos marcadors que situen als blaugranes al capdavant de l’OK Plata Sud amb 50 punts, un més que els madrilenys, que es queden amb 49, i amb l’Arenys de Munt a l’aguait dels dos, ja que el botxí tant de Patí Alcodiam com de l’Alcobendas es col·loca amb 48 punts.
Dues jornades per al final
Seran dues últimes jornades molt emocionants, en les quals tot pot passar vist el succeït últimament, amb l’avantatge per al Patí Alcodiam de tindre un millor calendari en enfrontar-se a Sant Feliu (huité) i Santa Mª del Pilar (cuer), mentre que l’Alcobendas se les veurà amb Rivas i Barça B i l’Arenys de Munt ha de jugar contra Barça B i Sant Feliu.En Llars Mundet es va veure un partit d’autèntica bogeria, en el qual va poder donar-se qualsevol resultat, després que el Patí Alcodiam es posara 1-4 en l’arrancada de la segona meitat. Va poder arribar el cinqué, però Gonzalo Pérez va fallar un directe i a continuació va vindre la remuntada del Barça B, que va aconseguir igualar a quatre. Va desfer l’empat Gonzalo Pérez, de directe després de la quinzena falta dels locals, per a a 2.16 del final l’Alcodiam cometre la desena falta, anotant Oriol Llenas el 5-5 amb molt de temps per davant. El marcador ja no es va moure i l’alegria es va desbordar després en el vestuari quan es va saber que l’Alcobendas havia caigut a casa.

Send this to a friend