L’Alcodiam es queda amb la mel en els llavis en Voltregà

Els blaugrana cedeixen l'empat quan acariciaven una victòria que van meréixer

L'Alcodiam es queda amb la mel en els llavis en Voltregà
Jugada d’un partit de l’Alcodiam al pavelló Miguel Sarasa. ARXIU

L’Alcodiam es va quedar amb la mel en els llavis en la seua visita a la pista del Voltregà. Un gol a 43 segons del final, després d’un directe convertit per Gerard Teixidó després d’una targeta blava a Pere Cañellas, va impedir als blaugrana que s’emportaren una victòria que van meréixer per joc i ocasions.

Al final 1-1 i l’Alcodiam que va trencar aquesta tendència de diverses derrotes consecutives en els seus desplaçaments. Va obrir el compte Ferran Formatjé en els primers minuts de partit, fins i tot els blaugrana van tindre l’oportunitat d’ampliar el seu avantatge abans del descans si Tutti Baeli haguera encertat en el penal llançat abans del descans.

Per cert, que l’italo-argentí va rebre un colp a la cama abans del final de la primera part pel qual ja no va tornar a la pista. Res més començar la segona part, qui va fallar un penal va ser Gonzalo Pérez, poc després Formatjé i a 1.38 del final va ser Iván Morales qui no va encertar a transformar el seu directe.

En total van ser dos directes i dos penals els fallats pel Patín Alcodiam en Voltregà. Els blaugrana van viatjar sense Lorenzo Pastor i va anar Cristian Santiago qui es va asseure en la banqueta de l’equip