El Alcoyano ofereix comprar accions a empresaris locals

El primer objectiu és aconseguir que l'entitat no es moga d'Alcoi

El Alcoyano ofereix comprar accions a empresaris locals
Aficionats blanc-i-blaus en el partit contra el València B

La necessitat urgeix i el Alcoyano ha començat a moure’s entre l’empresariat local amb un doble propòsit. D’una banda, fer realitat la promesa que en el seu moment va adquirir Toni Justicia quan al gener passat va accedir a la presidència blanc-i-blava d’aconseguir que l’entitat no es moga d’Alcoi i evitar així que entrara capital forà que poguera comprometre el futur del club a la ciutat.

I el segon objectiu és la injecció de diners immediats perquè la tresoreria del club puga afrontar el dia a dia i el pagament d’alguns compromisos fonamentals per al normal funcionament de l’entitat. 

Per a això, el Consell d’Administració prepara una nova ampliació de capital pròxima als 300.000 euros que pretén fer efectiva a curt o mitjà termini. 

En aqueixa línia, des de la SAD s’ha començat a oferir a empresaris de la ciutat l’adquisició d’un paquet important d’accions. D’aquesta manera no sols es garantiria capitalitzar unes arques que estan a zero i molt necessitades de diners, sinó també que una titularitat local d’aqueixes accions permetria una estabilitat que l’entitat actualment no té després dels últims moviments a conseqüència de la marxa de Juan Serrano. 

Send this to a friend