L’alcoià Pol Hervás estrena el palmarés de l’equip Brocar Alé

Es va imposar a l'esprint en el memorial Julio López en Burguillos (Toledo)

El alcoyano Pol Hervás estrena el palmarés del equipo Brocar Alé

L’alcoià Pol Hervás va ser l’encarregat el passat cap de setmana d’inaugurar el palmarés de victòries d’aquesta temporada de la formació amb seu a la nostra ciutat, el Brocar-Alé, després d’emportar-se l’esprint en la tercera edició del Memorial Julio López de la Torre ‘Chineta’, celebrat en la localitat toledana de Burguillos.
Hervás va ser el més veloç dins d’un pilot d’una trentena de ciclistes. La prova es va disputar sobre un circuit de 154 quilòmetres, amb 1.600 metres de desnivell acumulat i en el qual es va batre el rècord absolut de participació, amb 180 ciclistes i 21 equips de tota la península. El pilot va volar a un ritme de 44,6 quilòmetres per hora de mitjana, en un dia fred i amb una mica de pluja. L’endemà, en el XLII Trofeo Olías Industrial a punt va estar de repetir victòria i va acabar segon en Olías del Rei, localitat toledana.
Pol Hervás és un ciclista nascut a la nostra ciutat fa 23 anys, que per raons de treball del seu pare va haver de fixar el seu nou lloc de residència en la localitat catalana a Viladecans. No obstant això, ací manté a tota la seua família. Després de passar pel Caixa Rural va fitxar pel Team MP de Tarragona i després de diversos intents, el passat estiu li donava el vistiplau a José Vicente Peidro, director esportiu, convertint-se en un dels reforços per a aquesta temporada de la Fundació Benicadell, equipe elit i sub’23 amb seu a la nostra ciutat.
El Brocar-Alé, que és la definició publicitària de l’equip, té un conveni signat amb la federació anglesa perquè joves valors d’aquell ciclisme es formen en el calendari espanyol.
Dels vint corredors de la formació que dirigeix Peidro, huit són anglesos i dos irlandesos, a més de comptar amb nou espanyols i un panameny. Fins a la victòria de Pol Hervás del passat cap de setmana, el millor resultat del Brocar-Alé havia sigut un tercer lloc de l’anglés Charlie Beake en Don Benito, en la primera carrera puntuable de la Copa d’Espanya.

Send this to a friend