L’Alcoyano queda definitivament inscrit en la Primera RFEF

L'Alcoyano queda definitivament inscrit en la 1a RFEF
Una jugada del partit Alcoià-Eldense, de l’actual pretemporada. Xavi Terol

El CD Alcoyano ha quedat definitivament inscrit en la Primera RFEF, han confirmat fonts de l’entitat. D’aquesta manera queda resolta la incertesa haguda a conseqüència que la setmana passada la Federació Espanyola requerira a l’entitat del Collao una sèrie de documents, per a la seua inscripció en la nova categoria, la tercera en l’escalafó del futbol nacional.

Segons resa el comunicat fet públic hui per la RFEF s’indica que. “Havent-se comprovat i validat amb caràcter previ la documentació emplenada i inserida en el “Portal del Club” pels equips adscrits a les diferents categories, en compliment del que es preveu en els articles 99.5 i 101 del Reglament General, així com en les Circulars nº110 (de data
30 de juny de 2021) i, en el seu cas, nº94 (de data 28 de juny de 2021), de conformitat amb el que es disposa en cadascuna de les Normes Reguladores i Bases de Competició i, tenint en compte que es compleixen tots els requisits d’inscripció en les competicions, aquest Jutge Únic de Competició, resol inscriure en les diferents categories als següents equips en la Primera RFEF: Real Union Club, C.D. Alcoyano S.A.D. i CD Calahorra. No figuren en aquest llistat el Rayo Majadahonda i l’Extremadura, equips als quals també se’ls requeria documentació, bàsicament l’aval econòmic per a formalitzar la inscripció.

A la fi de la setmana passada el CD Alcoyano emetia un comunicat en el qual indicava que “El Consell d’Administració del CD Alcoyano treballa amb els seus assessors jurídics per a resoldre al més prompte possible aqueixa tramitació i desitja transmetre tranquil·litat i confiança als seus abonats i aficionats”, problemes que han quedat resolts, segons s’ha pogut saber hui, per la qual cosa no hi haurà ja cap impediment perquè el pròxim 29 d’agost el Deportivo debute en Primera RFEF enfront del Betis Esportiu, en el Collao.

Send this to a friend